1. Huis & Tuin netten
  2. Aanhangwagen afdeknetten & afdekgaas
  3. Aanhangwagen afdekzeil

Aanhangwagen afdekzeil

Productoverzicht Aanhangwagen afdekzeil
HUCK
Waterdicht afdekzeil, PES met PVC coating 620 g/m²

Waterdicht afdekzeil, PES met PVC coating 620 g/m²

Artikel nummer TARP620
materiaal PES met PVC coating
gewicht per m² 630 g/m²
afmeting op maat
Toont
1
uit
1

Ontdek de ultieme bescherming voor jouw aanhangwagen met ons hoogwaardig afdekzeil - de onmisbare metgezel voor elke lading!
Voor de professional die dagelijks goederen vervoert of een weekendkrijger die zijn spullen veilig wil houden, ons afdekzeil biedt de perfecte oplossing.

 

Met een duurzaam en weerbestendig ontwerp is ons afdekzeil gemaakt om de tand des tijds te doorstaan. Het is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen zware weersomstandigheden, waaronder regen, sneeuw, wind en zonneschijn. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over schade aan je lading, want ons afdekzeil biedt een waterdichte barrière tegen de elementen.

 

De eenvoudige bevestiging zorgt ervoor dat het afdekzeil snel en veilig op je aanhangwagen kan worden geplaatst. De stevige bevestigingspunten zorgen ervoor dat het zeil stevig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens het rijden op hogere snelheden. Geen gedoe meer met ingewikkelde bevestigingssystemen - ons afdekzeil is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten.

 

Met zijn veelzijdige toepassingen is ons afdekzeil geschikt voor een breed scala aan ladingen, van bouwmaterialen tot tuinuitrusting en alles daartussenin. Het beschermt niet alleen tegen weersinvloeden, maar ook tegen stof, vuil en nieuwsgierige blikken. Je waardevolle lading blijft veilig en onbeschadigd, wat resulteert in gemoedsrust tijdens elke reis.