header image

Bouwnetten

Bouwnetten van Huck: Voor elke werf dé oplossingen op maat.

Werken in de bouwsector brengt enkele risico’s met zich mee, waardoor het gebruik van kwalitatieve bouwnetten erg belangrijk is. Zo zijn veiligheidsnetten van groot belang wanneer er op hoogte wordt gewerkt. Deze beschermen zowel uw werknemers als uw materialen en de omgeving. Maar ook om uw materialen te beschermen tijdens het transport, zijn bouwnetten nuttig.

Kortom, bouwnetten zorgen voor meer veiligheid op de werkplaats, ze beschermen uw materialen en helpen bij het transport van goederen.  

Welke bouwnetten u ook nodig heeft, Huck produceert ze lokaal, snel en op maat.

Onze netten voldoen aan de Europese normen.

 

Het belang van bouwnetten op jouw werf: een veilige en duurzame oplossing

Bij Huck hebben we al jaren ervaring in het vervaardigen van netten voor in de bouwsector. Deze ervaring leert ons dat het gebruik van bouwnetten op een werf heel wat voordelen heeft. Wij sommen de voordelen voor u op:

  • Bouwnetten bieden een veiligheidsoplossing voor bouwplaatsen. Ze verminderen het risico op vallen van zowel personen als materiaal. Met bouwnetten worden materialen, gereedschappen en mensen veilig afgeschermd.

  • Bouwnetten kunnen ook beschermen tegen de effecten van slecht weer, zoals harde wind en neerslag, waardoor de productiviteit van de werknemers op de bouwplaats wordt verbeterd en vertragingen worden voorkomen. Ook voor je materiaal is dit voordelig.

  • Bouwnetten verminderen de impact van de bouw op de omgeving door stof en puin binnen de bouwplaats te houden, en te voorkomen dat ze in de omgeving verspreiden. Deze afscherming zorgt bovendien ook voor minder geluidsoverlast.

  • Tot slot zorgt het gebruik van bouwnetten voor kostenbesparingen, omdat het een goedkopere oplossing is dan bijvoorbeeld het bouwen van tijdelijke muren of andere afzettingen. Bouwnetten zijn ook gemakkelijk te installeren en te verwijderen, waardoor de totale bouwtijd wordt verkort.
Zijwand Veiligheidsnetten

Zijwand Veiligheidsnetten

Verticale zijwandveiligheidsnetten voor bouwwerven conform de EN1263-1 normen.

Steigernetten

Steigernetten

Verhoog de veiligheid op uw bouwplaats en bescherm de omgeving van de stelling met onze steigernetten. Met steigernetten voorkomt u dat vallende werktuigen, stof en steenslag buiten de werfzone terecht komen. Bovendien zorgen steigernetten voor privacy en bescherming van uw werf en bouwvakkers tegen slechte weersomstandigheden. Zoekt u nog een oplossing om uw bouwplaats af te schermen? Ontdek hier ons aanbod steigernetten. Lokaal geproduceerd, snel geleverd en van hoge kwaliteit.

Heras Werfhekgaas

Heras Werfhekgaas

Voorzie uw hekken van bouwhekgaas van Huck

Werfheknetten

Werfheknetten

Sluit uw werf hermetisch af met de werfheknetten van Huck. Vraag professioneel advies op uw maat.

Hijsnetten

Hijsnetten

Hijsnetten zijn netten voor het optillen van goederen, zoals dakislolatie etc.

Big bags

De big bag is gemaakt van geweven kunststof en is gemakkelijk her te gebruiken.  

Staaldraadnetten DRALO

Kan gebruikt worden als bescherming van monumenten, gebouwen, openbare voorzieningen, metrosystemen, dierenverblijven, sportfaciliteiten, doorvalbeveiliging, etc.