header image

Industrienetten

Industrienetten van Huck: Veilig en betrouwbaar in elke situatie.

Industrienetten zijn netten die speciaal ontworpen zijn voor gebruik in industriële omgevingen en voor logistieke toepassingen. Deze netten zijn gemaakt van stevige en duurzame materialen zoals polyester, polyamide of polypropyleen en zijn ontworpen om te weerstaan aan zware belastingen en slijtage.

Doordat industrienetten voor heel wat toepassingen worden gebruikt, bestaan ze in verschillende vormen en formaten.

Zo worden ze bijvoorbeeld gebruikt als veiligheidsnetten om werknemers te beschermen tegen vallende voorwerpen, als afschermingsnetten om machines en apparatuur af te schermen, als opslagnetten om producten op te slaan en te beschermen tegen stof en vuil en als transportnetten om producten veilig te transporteren.

In ons uitgebreid assortiment aan industrienetten vindt u voor elke toepassing net de juiste oplossing.  Heeft u specifieke noden en wensen voor uw netten? Dan kan u bij ons terecht voor uw industrienetten op maat.

 

Bescherm zowel uw medewerkers als uw producten met onze industrienetten

  • Industrienetten worden vaak gebruikt als veiligheidsnetten om de veiligheid van werknemers op de werkvloer te verhogen. Ze kunnen bijvoorbeeld worden geïnstalleerd als valbeveiliging om werknemers te beschermen tegen vallen van hoogtes. Onze werkputnetten zijn hier een goed voorbeeld van.

  • Ook worden industrienetten gebruikt om producten te beschermen tegen beschadiging tijdens transport en opslag. Ze worden onder andere gebruikt als transportnetten om producten veilig te transporteren, of als opslagnetten om producten op te slaan en te beschermen tegen stof en vuil. Onze palletstellingnetten dienen bijvoorbeeld voor de opslag van goederen in magazijnen.

  • De efficiëntie van logistieke processen wordt verbeterd met het gebruik van industrienetten. Magazijnen worden beter benut, waardoor meer ruimte beschikbaar komt voor opslag. Ze kunnen ook worden gebruikt als transportnetten om het transport van producten te vergemakkelijken.

  • Industrienetten zijn vaak gemaakt van duurzame materialen, waardoor ze milieuvriendelijker zijn dan andere opties. 

  • Op lange termijn dragen industrienetten bij aan kostenbesparingen. Ze helpen om de levensduur van producten te verlengen, waardoor minder producten verloren gaan en minder vervangen hoeven te worden. Ook door uw logistieke processen te optimaliseren, bespaart u kosten.

 

Overtuigd van het nut van industrienetten? Lees snel verder en ontdek ons aanbod netten voor de industrie.

 

 

 

Werkputnet

5 mm polypropyleen net met versterkte zoom 8 mm en doorgestoken 12 mm randtouw Compleet met staalkabels, spanschroeven en karabijnhaken. Geschikt voor garages, keuringsinstellingen, truck en bus werkplaatsen.

Magazijnnetten - Palletstelling netten

Bij het opslaan van materialen in magazijnen is het belangrijk om rekening te houden met de veiligheid van het personeel dat zich in de gangpaden beweegt.  Palletstelling netten zijn ideaal als doorvalbeveiliging voor palletstellingen. Ze voorkomen dat pallets of losse goederen van de stelling vallen wanneer ze met de vorkheftruck te ver worden doorgeduwd.  Hierdoor worden fysieke letsels en schade aan de goederen vermeden. Huck maakt uw magazijnstelling netten op maat zodat deze perfect aansluiten bij uw magazijninrichting. Ook wanneer uw inrichting verandert, zijn deze netten makkelijk te verplaatsen.  Bent u nog op zoek naar palletstelling netten? Ontdek hier ons aanbod.

Touwladders - Vluchtladders

Hier vindt u onze touwladders en vluchtladders

Opslagplaats veiligheidsnetten

Veiligheidsnetten rond opslagplaatsen beschermen de werknemers en de omgeving tegen het omvallen van hoog gestapelde goederen en voorkomen zo permanente schade. Ideaal voor gebruik tot hoge hoogtes.  Bovendien zijn deze afbakeningsnetten makkelijk en snel te installeren, is het een goedkope oplossing en heeft u de mogelijkheid om ze op maat te laten maken. De veiligheidsnetten van Huck zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, afhankelijk van de vereisten van de opslagplaats. Het is ook mogelijk om uw veiligheidsnetten op maat te laten maken. Bent u nog op zoek naar opslagplaats veiligheidsnetten? Ontdek hier ons aanbod.