2 januari 2023

Netten op maat geproduceerd in België

Huck is dè leverancier van hoogwaardige polypropyleen netten in België. Met een continue voorraad van meer dan 500.000 m² net in diverse kleuren en afmetingen en een ervaren team staat Huck BELUX garant voor kwaliteit en een  snelle service. 

Huck BELUX is opgericht in Koekelare  in 1989 door Bernard Delbaere en maakt deel uit van de Huck Group of Companies, opgericht door Manfred Huck in Duitsland in 1963. Begonnen als eenmanszaak in zijn garage te Berghausen is Huck Nets tegenwoordig een internationale onderneming die haar producten verkoopt via Huck-agentschappen en filialen wereldwijd. Helaas overleed Manfred Huck in 1999 op 63-jarige leeftijd, het familiebedrijf wordt nu geleid door zijn zoon, Stefan Huck.

Huck Nets heeft bekendheid opgebouwd vanwege zijn technologische vooruitgang en in het bijzonder vanwege zijn pionierswerk op het gebied van knooploze netten, die sterker en gemakkelijker te hanteren zijn dan de traditionele geknoopte netten. Knooploze netten vormen de basis van de meeste touwproducten van Huck, waaronder sportnetten, industriële netten, veiligheidsnetten voor bouwplaatsen, speeltoestellen met netten en touwen en netten voor diverse interieurtoepassingen. 

Naast de productie en levering van netten biedt Huck een volledige installatieservice via zijn deskundige partners.

Om aan de vraag van de markt te voldoen bieden wij complementair aan onze netoplossingen ook steigerdoeken, gaasdoeken, afdekzeilen en toebehoren aan.  Ook deze producten kunnen afgewerkt worden volgens uw specificaties. 

Al onze producten zijn nauwkeurig ontworpen en vervaardigd om te voldoen aan de specificaties van Europese veiligheidsnormen. Of u nu een bedrijf, school, een sportcentrum of een attractiepark bent, u zult geen bedrijf vinden dat beter gekwalificeerd is om uw netoplossing te leveren.

Contacteer ons over uw project! We staan u graag bij met advies om een geschikte oplossing te vinden.