11 december 2018

Geen stressmis met de cadeautjes van Huck

Whoehoe, het is weer die tijd van het jaar. Weken lang regen en misschien eens sneeuw?! Maar dat heeft ook iets gezelligs. Lekker binnen zitten met een dekentje, filmpje kijken en een wijntje erbij. Jogging broek, over-sized trui, warme pantoffels en klaar is kees. Perfect december avondje. Surprise bij ouders, surprise bij de vriendengroep, kerstavond met de familie. Zo veel cadeaus! Ben je op zoek naar een leuk kerstcadeau? Dan zit je goed bij Huck! Wij hebben voor elke vriend, nonkel, neef of nicht het ideale cadeau. 

 

Voor de kids

Klimmen, balanceren, springen of schommelen - op speeltoestellen en speelplaatsen kunnen kinderen zich naar hartelust uitleven, zich ook in andere werelden onderdompelen en in verscheidene rollen kruipen. Piratenkapitein, slotprinses, uitvinder of klimaap? Onze speeltoestellen stellen geen grenzen aan de fantasie van het kind.

Check onze uitgebreid aanbod aan speeltoestellen hier

Voor de sportieveling

Een sportieve tante in de familie of al altijd een eigen voetbaldoel in je tuin gewild? Wij hebben elk net voor elke sport, écht waar. Kijk maar eens op onze webshop.

Voor de ouders

De trap kan gevaarlijk zijn voor kinderen. Bijna vijftien procent van alle ongelukken in en om de woning vinden daar plaats. Peuters tot een jaar of twee zijn op een vaste trap een gevaar voor zichzelf door hun ontdekkingsdrang. Voor de veiligheid van deze jonge kinderen kan het een tip zijn voor de ouders om een trapnet te plaatsen. Die kan je volledig op maat laten maken bij ons.