1. Sportnetten
  2. Anti-vandalisme netten

Anti-vandalisme netten

Ook last van vandalenstreken op openbare sportvelden?

Netten van openbare sportvelden zijn vaak het slachtoffer van vandalenstreken en vernielzucht. Jammer genoeg vindt men ze vaak opengesneden of doorgebrand terug. Als de schade niet snel hersteld wordt, kan dit tot gevaarlijke situaties leiden bij de spelers en er kunnen ongevallen gebeuren. 

Huck biedt dé anti vandalisme oplossing

Een stalen wand of gaas kan een mogelijke oplossing bieden. Die netten maken wel veel lawaai als een bal er tegenaan vliegt. De ideale anti vandalisme oplossing voor uw sportnetten is een combinatie van staal en textiel. Huck heeft voor dit doeleinde twee soorten textielnetten ontworpen met een staaldraadkern:

•    Mahulan Steel netwerk: Net met bijna onzichtbare staaldraad in de kern. Deze knooploze netten zijn brandvertragend.
•    Het Clip-net is een staaldraad ommanteld met polypropyleen. Het geheel is door van clipverbindingen tot vierkantmazige netten verbonden.

Verschillende toepassingen en maatwerk

Onze anti vandalisme sportnetten worden op maat gemaakt voor verschillende toepassingen. Huck levert deze netten in verschillende afmetingen zoals maaswijdte, dikte van de draad en oppervlaktegrootte. Met hun vierkante mazen hebben ze een moderne en fraaie uitstraling. Ze worden vooral toegepast op speelplaatsen en openbare, gemeentelijke speelpleinen.

Problemen met vandalisme op uw sportterreinen?

contacteer of bel ons op +32 51 58 23 20 voor professioneel advies.