1. Bouwnetten
  2. Bouwnetten
  3. Dekzeilen

Dekzeilen

Dekzeilen  zijn er om goederen af te dekken en te beschermen tegen weer en wind. De zeilen bestaan in verschillende materialen en kleuren.

Dekzeilen zijn zeilen die gebruikt worden om goederen af te dekken en te beschermen tegen weer en wind. Dekzeilen nu vooral uit pvc/polyester, katoen/polyester, nylon en polyethyleen worden gemaakt. Het zorgt ervoor dat ze stevig en ook waterdicht zijn. 

Het betere dekzeil vindt u bij Huck

Huck  levert alles wat u nodig hebt om uw goederen voor lange tijd af te dekken.

De dekzeilen van Huck zijn

  • Gemaakt in polyethyleen bandjesweefsel 150 gram/ m².
  • Kregen een waterdichte coating waardoor ze waterafstotend zijn.
  • Om de meter hebben ze metalen ogen of zeilringen.

U kan het zeil met touwen, flexibele binders en spanbandjes vastmaken. Wij leveren wij ook dekzeilen met aanspantouwen inbegrepen en afdekfolies. De zeilen en de accessoires van Huck zijn geschikt voor langdurig gebruik en resistent aan zware stormen. Dat komt door de grote treksterkte van het materiaal. Zo levert de Tarp Clip voor het aanspannen van de dekzeilen 70 kilogram treksterkte. Onze zeilen komen standaard in groen en wit en variëren van 2 x 3 meter tot 10 x 15 meter. 

Contacteer ons voor professioneel advies op maat.

Filter

Personen opvangnetten - Veiligheidsnetten Opleggaas Verhuur en montage van veiligheidsnetten Zijwand Veiligheidsnetten Steigernetten Bedrukte steigernetten Stofdoeken Steigerfolie Bedrukte steigerzeilen Heras Werfhekzeil Heras Werfhekgaas Werfdoek Werfheknetten Ondergrondse signalisatienetten Verkeersbordhoes Signalisatielint Hijsnetten Puinzakken Big bags Asbest bags Dekzeilen
  • gewicht per m²
  • afmeting
  • uitvoering
Staaldraadnetten DRALO Vogelweringsnetten Toebehoren